KÖNYVADOMÁNYOK

- LÉGY TE IS KÖNYVMENTŐ! -

Költözés, könyvtárújítás, haláleset, stb. Sok oka van, hogy könyveinkkel nincs mit kezdjünk. A legrosszabb megoldás, ha azt a szemétre vetjük és ezáltal nem adunk új esélyt nekik.  Ha nem tudod, mit kezdj feleslegessé vált könyveiddel, keress meg minket!

Hiszen nélkületek mi sem tudunk segíteni.

Adományozd nekünk azokat a könyveidet, amelyekre már nincs szükséged, hogy mi eljuttathassuk azokhoz, akiknek újra örömet szereznek majd és ezt hivatalos könyvmentő oklevéllel háláljuk meg neked.

LEMEZ, BÉLYEG, MAGNÓSZALAG, DVD, VHS, ÍRÓGÉP

- LÉGY TE IS ÉRTÉKMENTŐ! -

Könyvek mellett értékeket is óvunk. Többek között lemezeket, bélyegeket, magnószalagokat, VHS és DVD-ket, diafilmeket is mentünk, illetve egy írógépmúzeum létrehozását is tervbe vettük. 

ANYAGI TÁMOGATÁS

- LÉGY TE IS TÁMOGATÓ! -

Egyesületünk a legminimalisabb kiadásokal végzi munkáját. Ahogy nincsenek fizetések, úgy luxus kiadások sincsenek. Ahoz, hogy tudjunk könyveket menteni, illetve programokat szervezzünk, szükségunk van támogatokra, hogy azt a minimális kiadásokat is le tudjuk fedni, mint pld. bérlet, járműbérlés és üzemanyag, taxi, stb.

TE IS TÁMOGATHATSZ MINKET

2019-ben is támogattak minket, szervezetek, civilek, hogy gyerekeknek műhely munkákat tudjunk biztosítani, bérleti díj egy részét kifizetni, egyebek. Ebben az évben sincs másképp. A támogatok TÁMOGATÓI OKLEVÉLBEN is részesülnek, illetve a kiadványokban is meg vannak említve. Legyen magánszemély, civil szervezet, cég, előre is köszönjük, hogy hozzájárul az egyesületünk fenntartásához, egy olvasott, intelligens generáció létrehozásához.

Támogatási lehetőségek:

Direkt utalással Transilvania bank számlánkra:

IBAN: RO73BTRLRONCRT0506068101

Kezdeményezett: Asociatia Salvatorii de cărți


Bankkártyával: Online3DSecure (NETOPIA)


Személyesen az eseményeiken, illetve kérésre házhoz megyünk nyugtatömbbel. Kérje SMS-ben a 0721-003-851